Het bungalowpark Beach Resort Ooghduyne is een van de meest exclusieve parken in Nederland. De faciliteiten zijn van uitstekende kwaliteit en bieden tal van recreatieve activiteiten en diensten (verse broodjes service, boodschappen service, etc). Het park is ruim opgezet en zeer geschikt voor families met kinderen.

Natuurlijk staan alle parkvoorziening, deels tegen vergoeding, ter beschikking aan onze gasten
. Onderstaand een overzicht van de belangrijkste parkvoorzieningen:
Parkvoorziening Landal Beach Resort Ooghduyne

De ligging van onze villa in het park is uniek. Met de uitzonderlijk grote tuin van 750 m² tuin geniet u vrij uitzicht op de duinen en veel privacy, terwijl u toch dichtbij de parkvoorzieningen en de stranduitgang zit.

Kortom, hier is alles aanwezig voor een heerlijke vakantie, voor jong- en oud, in ieder seizoen en bij alle weersomstandigheden!

Golf: Het villapark beschikt over een 9-holes A-status golfbaan (SSS 69, par 70, lengte vrouwen: 4.784 m, lengte Heren: 5545 m). De baan is gemaakt in overeenstemming met de normen van de Nederlandse Golf Federatie. Hij is ongeveer 15 jaar oud en met gemengde beplanting, uitdagende bunkers, waterpartijen en uitgerust met een onberispelijke gazon. Wind en water zal het spel een extra dimensie geven. In aanvulling op de oefenbunker, putting en chipping is er een unieke driving range 'on water' (lengte 200 m). De baan is bedoeld voor spelers met golfcertificaat. Wie nog geen golfcertificaat heeft, kan spelen op de 9-holes familiegolfbaan.

Golfbaan, beach resort Ooghduyne, Julianadorp aan Zee Bowling beach resort Ooghduyne Zwembad beach resort Oogduyne Springkussen beachresort Ooghduyne